Oferim servicii profesionale de inchiriere avion privat oriunde in Romania: Iasi, Bucuresti, Ilfov, Constanta, Bacau, Alba, Sibiu, Brasov, Satu Mare, Mures, Maramures, Covasna, Harghita, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Caras Severin, Timis, Arad, Salaj, Bihor, Constanta, Tulcea, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Calarasi, Giurgiu, Gorj, Braila, Buzau, Mehedinti, Ialomita, Prahova, Teleorman, Dambovita, Galati, Neamt, Suceava, Vaslui, Vrancea, Botosani, acoperind astfel o arie extinsa de locatii, cu plecari din mai multe judete ale Romaniei catre orice destinatie din lume.

Simplu, eficient, de incredere.

Inchiriere avion privat

Cand alegeti sa calatoriti alaturi de pilotii nostri contractand un serviciu de inchiriere avion privat, suntem responsabili de orice aspect, astfel incat dumneavoastra in calitate de client sa beneficiat de o experienta inedita la bordul aeronavelor noastre, indiferent ca va doriti un anume tip de sampanie sau transfer premium catre hotelul unde veti fi cazat. Astfel venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii de inchiriere aeronava privata la standarde premium concepute special pentru a depasi asteptarile dumneavoastra si a va oferi o experienta unica, indiferent de destinatia aleasa.

20 ani
de experienta
inchiriere avion privat
Suntem gata sa va preluam solicitarea!

Inchiriere avion privat

INCHIRIERE AVION PRIVAT

Suntem alaturi de dumneavoastra pentru a selecta aeronava potrivita asteptarilor dumneavoastra. Cu un charter din flota noastra beneficiezi de experiente inegalabile. Indiferent de nevoi suntem bucurosi sa ne adaptam, chiar daca asta include o cina a-la-carte la bord, bauturi special comandate ori divertisment in timpul zborului.

DE CE SA NE ALEGETI?

INCHIRIERE AVION PRIVAT

Prin serviciile puse la dispozitie de compania noastra, veti obține avioane private de închiriat cu capacitatea de 3-12 pasageri din flota noastră. Suntem intotdeauna la dispozitia dumneavoastra in vederea gasirii solutiilor globale, flexibile, pentru a crea un program de zbor personalizat, adaptat cerintelor dumneavoastra. Va sunt puse la dispozitie aeronave moderne de ultima generatie, dotate cu cele mai performante echipamente de navigatie si deasemenea cei mai instruiti piloti din lume. Beneficiati de transferuri cu limuzina, servicii de catering si alte mijloace de divertisment on board .

inchiriere private jet
 • CONFORT PREMIUM
  Aeronavele puse la dispozitia clientilor nostri dispun de dotari premium.
 • SIGURANTA PASAGERILOR
  Va punem la dispozitie piloti cu o vasta experienta, garantand pentru siguranta dumeanvoastra.
 • ZBORURI FLEXIBILE
  Alegand un zbor privat clientul decide ora decolarii si implicit ora aterizarii la destinatia dorita.
 • ORIUNDE IN LUME
  Alaturi de noi puteti calatori oriunde in lume, rapid si in conditii de maxima siguranta.

Inchiriere private jet Romania

Alege sa beneficiezi un serviciu de inchiriere avion privat din urmatoarele destinatii: Iasi, Bucuresti, Ilfov, Constanta, Bacau, Alba, Sibiu, Brasov, Satu Mare, Mures, Maramures, Covasna, Harghita, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Caras Severin, Timis, Arad, Salaj, Bihor, Constanta, Tulcea, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Calarasi, Giurgiu, Gorj, Braila, Buzau, Mehedinti, Ialomita, Prahova, Teleorman, Dambovita, Galati, Neamt, Suceava, Vaslui, Vrancea, Botosani, catre orice destinatie din lume, la doar un click distanta.

blankSus

Inchiriere avion privat

OFERTA DE PRET
REZERVA ZBOR
DOAR AZI: 10% DISCOUNT