Private Jet RomaniaPrivate Jet Romania

Dianys Private Jet Romania este un brand 100% romanesc care care reuseste sa realizeze un mix perfect intre cele mai avansate resurse aeronautice, atentia deosebita fata de confortul fiecarui pasager si siguranta garantata pentru fiecare zbor in parte. Fiecare echipaj pus la dispozitia pasagerilor nostri este atent selectionat, cu înaltă calificare in domeniul aeronautic, urmarind calitatea serviciului de transport aerian la nivel înalt. Managerii, piloții și partenerii noștri împărtășesc un nou concept de ofertă de servicii pentru inchiriere Private Jet din Romania catre orice destinatie globala la preturi avantajoase. Filozofia Dianys Private Jet Romania se bazează pe puncte cheie în care ne recunoaștem și către care ne îndreptăm constant.

O platformă online unică și inovatoare. Motorul nostru de căutare este integrat cu o rețea interconectata la nivel global care va furnizeaza acces la o baza de date de peste 1000+ operatori de zbor calificați, dintre care aleg cel mai bun private jet disponibil din Romania catre orice ruta globala, la cel mai competitiv preț de pe piață, cu transparență maximă.

Inchiriere Private jet 24/7 (Non-Stop)

Indiferent de momentul in care doriti sa efectuati rezervarea unui private jet, echipa noastra va ofera servicii de inchiriere non-stop la preturi competitive. Serviciul nostru de inchiriere private jet din Romania catre orice ruta aeriana internationala este functional 24/7, avand un timp de raspuns RAPID care ne permite sa va organizam calatoria in cel mai scurt timp posibil si implicit la cele mai inalte standarde.

Pret Private Jet Romania

In conditiile in care doriti sa obtineti un pret pentru inchirierea unui private jet din Romania catre orice ruta va trebui sa intrati in cadrul sectiunii REZERVA ZBOR PRIVAT urmand sa completati tipul zborului (un singur sens sau tur/retur), locatia decolarii private jet-ului, locatia aterizarii pentru aeronava privata, data si ora aferenta decolarii si aterizarii si numarul persoanelor. In baza acestor detalii veti primi INSTANT un pret pentru calatoria cu private jet-ul dumneavoastra.

Inchiriere avion privat cu cotatie de pret obtinuta instant, indiferent de ora la care solicitati cotatia de pret a zborului privat dorit.

Fiecare călătorie privata este pregatita în conformitate cu dorințele clientului nostru. Ne asigurăm că acordăm tot ce este pe lista dvs. de dorințe de zbor. Oferim clienților nostri toate caracteristicile unui private jet din Romania catre orice destinatie globala, fără a fi nevoit să dețină unul in proprietatea sa.

Pret Private jet: Venim in intampinarea dumneavoastra cu aeronave de ultima generatie, aeronave private cu dotari premium, gata sa va satisfaca cele mai exigente doleante. Cu un charter din flota noastra beneficiezi de experiente inegalabile. Indiferent de nevoi suntem bucurosi sa ne adaptam, chiar daca asta include o cina a-la-carte la bord, bauturi special comandate ori divertisment in timpul zborului.

Motive sa alegeti serviciul de inchiriere private jet la preturi imbatabile

Iata cateva motive bune pentru a ne alege pentru inchiriere private jet Romania:

  • Standardele ridicate de siguranță garantate de echipajele de zbor calificate și de o flotă de ultimă generație, pentru a atinge un nivel maxim de eficiență.
  • Calitatea serviciului oferit, deoarece îngrijirea clienților este nucleul serviciului nostru charter.
  • Intrarea in posesia serviciului de inchiriere private jet la preturi imbatabile este foarte rapid si simplu. Tot ce aveți nevoie este să accesați site-ul nostru web si sa selectati rutele de zbor si datele aferente, urmand sa primiti cotatia de pret. Veți fi ghidat pas cu pas de catre platforma noastra de zboruri private, de la informații de bază până la sfârșitul rezervarii zborului privat – private jet.
  • Eficiența operațională, obținută datorită alegerii de a opera exclusiv cu avioane moderne, gestionate cu o dinamică, logică și setate pe un management global al flotei.
  • Flexibilitatea serviciului de inchiriere avion privat, datorită tehnologiilor utilizate pentru cooperare operațională, planificare și comunicare.

Private jet Romania catre orice destinatie din lume!

Avioanele private va pot transporta in intreaga lume, iar dumneavoastra aveti libertatea sa alegeti orarul de zbor dar si aeroportul de unde doriti sa decolati si unde sa aterizati.

La imbarcare/debarcare nu exista intarzieri generate de controlul bagajelor, pasapoartelor sau biletelor, nu se pierd bagajele iar pentru clientii ce calatoresc cu avionul privat, exista punct de check-in separat. Zborul devine un prilej de a-ti petrece timpul lucrand, citind sau relaxandu-te alaturi de cei dragi, bucurandu-te de intimitate – private jet Romania.

blankSus

Inchiriere avion privat

OFERTA DE PRET
REZERVA ZBOR
DOAR AZI: 10% DISCOUNT