Sunt Adina Campean si am beneficiat de serviciile de inchiriere avion privat in urma cu 2 luni in scop medical (transport medical privat aerian). Totul a decurs cum trebuie, motiv pentru care va multumesc. Am ales ruta Otopeni - Bruxelles.

Adina Campean

Servicii de zbor privat ireprosabile. Am calatorit pana la Sofia in urma cu 15 zile, fiind trimis de holdingul in care activez, de urgenta, la sediul central. Recomand cu caldura. Voi reveni cu placere!

Catalin Tanasoiu

Va multumesc mult. Am beneficiat de tot confortul posibil. Personal super atent, dedicati si prompti. Totul a decurs cum trebuie. Am avut un zbor privat pe ruta Bacau - Paris. Multumiri!

Milena Balan

Am ramas impresionat de serviciile de inalta calitate de care am beneficiat in urma inchirierii unei aeronave private. Va multumesc pentru seriozitate. Am avut nevoie de un zbor privat in regim de urgenta pe ruta Targu Mures - Milano. Va multumesc!

Catalin Pasnicu

Profesionalism! Multumim pentru tot! Am ales serviciile dumneavoastra ca urmare a unei urgente la societatea din Palermo la care suntem afiliati. Astfel, am apelat la serviciile dvs. iar transportul pana in Palermo a fost doar o chestiune de timp. Multumesc!

Patricia Calin

Multumesc pentru raspunsurile prompte! Am avut parte de tot suportul necesar. In urma cu 3 saptamani am primit o delegatie suedeza din partea corporatiei in cadrul careia activez. Am fost mandatata sa ma ocup de toata partea de transport/cazare, iar pentru transferul aerian am apelat cu incredere la dvs. Recomand!

Claudia Patrascu
Sus

Inchiriere avion privat

OFERTA DE PRET
REZERVA ZBOR
DOAR AZI: 10% DISCOUNT